koningschieten 2017

2017 Koningschieten

Op 8 mei ziijn we rond 13h00 begonnen met een lekker aperitief en dan werd er eerst geschoten voor klepkoning. Bij de Dames schoot Ghislaine Pellens zich koningin. Bij de heren was het Stephan Bosmans die klepkoning werd. Proficiat aan beiden. Toen was het tijd voor een heerlijk feestmaal. Na het lekkere eten was het tijd om het koningschieten op de vogel te beginnen. Eerst werd er op de vleugels geschoten. Liliane Miessen en Stephan Bosmans waren de gelukkigen die de vogel vleugellam maakten. Toen werd er verder geschoten op de romp. Uiteindelijk was het Harry Daniëls die na 196 schoten de vogel naar beneden schoot. Harry heeft zich tot Blokkoning 2017 geschoten. Ghislaine Pellens zal Harry vergezellen als koningin tijden de optochten dit seizoen.

Proficiat aan beiden.

 

Na de felicitaties gingen we met zijn allen naar binnen om de winnaars te huldigen.

Allereerst was Ivan Utens aan de beurt om de trofee te ontvangen omdat hij afgelopen jaar geen enkele misser heeft gehad.

Hierna kregen Liliane Miessen en Stephan Bosmans een lekkere fles aangeboden omdat ze de vleugels van de vogel hadden afgeschoten.

Daarna viel de beurt aan de koningen en koningin. Stephan Bosmans Klepkoning 2017, Ghislaine Pellens Klepkoningin 2017, Harry Daniëls Blokkoning 2017 en aan zijn zijde Ghislaine Pellens als Blokkoningin 2017.

 

 

 

Blokkoning: Harry Daniels & Ghislaine Pellens

 

Klepkoning:Bosmans Stephan & Ghislaine Pellens

 

 

Blokkoning:

 

Ghislaine Pellens & Harry Bosmans

Klepkoning:

 

Stephan Bosmans & Ghislaine Pellens

Ghislaine & Harry